måndag 2 januari 2012

Toms egna 2011 var så här

2011. Ett tungt år. Snart förstår ni varför.

Jan-feb
Surfade på internet med full månadslön. "Toppen" tänker den arbetslöse. Surfa och få full lön. Nja det var rätt värdelöst. Det nya jobbet skulle börja 1 mars och därför påbörjades inga projekt de två sista månaderna. 2 skitmånader. Såg The Ark göra sin avskedsturne på Cirkus. Bästa i år.

Mars
Kanon. Nytt jobb i härliga vackra historiska Råsunda. Underbart område. Nya arbetskamrater, nytt flow. Åkte till London och träffade roliga partyprinsessan Ida som bodde där då. Popquiz på Petsounds bar med E och H.

Juli- augusti
Åkte på semester med sonen för första gången. Malmö, Köpenhamn, Jönköping.

Augusti-september
Kunde inte säga nej på arbetet. Tog emot för mycket på en deltidstjänst. Kunde inte sova. Tappade arbetslusten. Livsglädjen. Tappade tron på min arbetsgivare. Om man anställer någon 3 dar i veckan, är man inte lite rubbad då om man tror att de anställde ska jobba lite mycket som 5 dagar. Gick in i väggen.
Hade en kort romans med M. Hon var heltidsmamma åt tre barn (fader död). Jag erbjöd mig att komma in i hennes liv eftersom hon inte hade tid med nåt normalt förhållande förutom barnens aktiviteter. Hon tackade nej. Kanske lika bra det...Märklig människa.
Skitmånader!

Oktober
Åkte till Larry och Linda i Marbella. Badade, spelad tennis, bodde i en underbar 4 rummare med egen balkong, med ljuvliga middagar på balkongen under stjärnhimlen. Besökte Gibraltar. Ett paradis.


November
Tillbaka i livet efter energin på spanska solkusten. Fick två nya tjänster inom samma koncern.
Tillbaka med arbetsglädjen igen.

December
Efter två år blev jag spelare för SALK, Björn Borgs gamla klubb. Året slutade i triumf.
Nyårsafton. Hade inte orkat planera ens, så förbannat slutkörd var jag efter alla turer. Firade återigen hos Larry och Linda m.fl.

Januari
Gymkort och rätt kost!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar