fredag 4 februari 2011

Välkommen tillbaka Lisa

Okey jag var kär i Lisa Miskovsky 2001 när första låten slog "Driving one of your cars". Hur många var inte det? T.o.m Håkan Hellström la in en stöt 2003 men fick nobben. Alla låtskrivare gillar kvinnor som är låtskrivare. Så även Jocke Berg som producerade hennes andra album och gillade vad han såg och hörde.
Nya skivan Violent sky är den bästa hon gjort hittills.
Hon är gift och har två barn men det spelar ingen roll.
Älskar dig Lisa:)
Här kan ni se hur glad Jocke Berg blev när han fick producera Lisa för några år sen:
http://www.youtube.com/watch?v=n4rrJz1fJRI

6 kommentarer:

  1. Hur menar du la in en stöt,nä det tror jag inte eftersom Håkan har varit ihop med sin tjej sen 2002,han är en trogen kille och skulle nog inte göra ett sånt snesteg.
    Men annars e Lisa bra andra skivan tycker jag är bäst.

    SvaraRadera
  2. Svar till anonym: Nej där har du fel, de träffades via TV4 när Håkan skulle göra nåt samba inslag i Brasilien, och hon var från TV4, det var lite senare än du trodde. 2004 typ. Så han var singel då och ville givetvis som alla andra låtskrivare, bli tillsammans med Lisa:)

    SvaraRadera
  3. Men du har så himla fel kolla på Explodera Bateria den är från 2003 ( den släpptes 26 november) och är inspelad från sommaren 2003 och där är hon med kära och glada är dom också och jag vet att dom blev ihop efter att dom hade träffats i Brasilen,läs hans bok också där står det väldigt mycket,allt du hittar på nätet eller i din fantasi stämmer inte ibland.

    SvaraRadera
  4. Okey 2003 var det. Sorry att jag tog fel på ett år...

    SvaraRadera
  5. Bok??? Har Håkan Hellström skrivit en bok?
    Berätta mera.

    SvaraRadera
  6. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9186183206&gclid=CNDHxMbe86YCFUco3wodoAZzGw

    SvaraRadera