torsdag 28 april 2011

Patrik Sjöberg har alltid varit en rebell

Stort mediadrev nu när hans bok avslöjar att hans tränare var pedofil.
Man anar också hur bokförlaget sa till Patrik när förskottet betalades ut:

"Hör du Patrik, när marknadsföringen startar så vill vi att du öser ut det värsta i hela boken, okey? Ta pedofiltränaren t ex. Det kommer media nappa på. Så du säljer några ex alltså. Är vi överens? Lägg ut snuskgubben när boken släpps". Ja ja svarade Patrik.

Idag var Patrik en timme hos Lotta Brome i P4. Lotta är ju en i raden. Istället för hela hans höjdhopparkarriär så valde snuskLotta att prata en timme om pedofiltränaren.
Att han orkade...Han visste att det vankades kulor...

Men Patrik:
Om du hade berättat medans Viljo levde så hade han åkt fast.
Hade inte det varit bra så säg?

2 kommentarer:

  1. Du är ju för fan sjuk.Tror du att han berätta för pengar,Det kan ta flera år innan man ens vågar berätta det kan vara en väldigt stor sten som han släpper för sig själv och kan nu andas ut.Och det bästa är ju att fler kan komma fram och berätta som har blivit utsatta för samma tränare. Den som inte har varit utsatt kan inte förstå hur hemskt det är och hur svårt det är för att berätta.

    SvaraRadera
  2. Svar anonym: Du missade nyansen, som många före dig. Jag skrev om marknadsföringen EFTER att boken var klar. Ok? Är du med? NÄR boken ska ut och sälja ex till förlaget. Fattar du? DÅ sa nog agenten på förlaget, du måste prata om nåt som säljer Patrik. Annars kunde lika gärna Patrik sitta i intervju efter intervju och prata om OS och VM. Eller hur? Get it!

    SvaraRadera