fredag 26 november 2010

Vänner

Blondinbellas bok heter Egoboost.
Men Nöjesbloggen är inte så ego som blondinBella inte.
Några av Toms vänner är verkligen sköna:

C - bästa rockfotografen och hon är grym på svensk musik, hon är rolig, hon spottar inte i glaset, hon gillar att dansa, och hon gillar Ark, precis som Tom. C är verkligen skön.

IU - lärde känna filmmusikkompositören förra sommaren. Han sover på dagen och uppe på natten. Säger aldrig nej till en pils och tycker det är lika trist som Tom att sitta hemma.

Bengus - Angus i bästa tributebandet AB/DC. Mannen som lärde mig spela bas. Som producerade hela TenderBeatalbumet och la alla gitarrer på den. En vän som jag känt sen 1984. Fantastisk!

Johnny Rocker - mannen med grym musiksmak. Numera stadgad men under våra vilda år tillsammans rockade vi runt på Wallmans salonger, Engelen, Zinkens krog, Bekantas, Ålandsfärjorna. Satan vad han rockade! På en Ålandsresa körde han Alborg till frukosten. Det kallar jag rocknroll! Kan allt om travet och AIK.

AA - Känt den sköna killen sedan högstadiet. Grym på musik, DIF, och vill spela tennis oftare. Deppar aldrig utan tar nya tag hela tiden.

HW - Vi ses för sällan. Han gjorde så vi kom 5a i Petsounds Popquiz senast! Killen som lånade ut vinylare med Cure, Joy Division, Smiths till mig i högstadiet. Ja på den vägen är det. Koll på allt men mest på AIK, musiken, och allt inom kultur och tv.

E - en ny vän genom TG i Tequila Girls, och hon är bara helt magisk! Kan MER än Tom när det gäller film och även ibland musik. Sånt imponerar på mig. Dessutom är hon oerhört sympastisk, intellektuell, verbal, generös. Hon är en solfjäder.

Ja, alla får inte plats på ett enda inlägg, får fortsätta med resten av vännerna i annat inlägg. Ni vet vilka ni är.

I love u all and u know it!

Upplagt 19.50
Foto: Bengus t v

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar